Elektroinstalater Zagreb

Izjava o privatnosti

Za nas je prioritet visoka zaštita i sigurnost osobnih podataka. Stoga se strogo pridržavamo pravila hrvatskog Zakona o zaštiti podataka. U nastavku ćete biti obaviješteni o vrsti podataka prikupljenih i za koju svrhu:

Prijenos podataka / zapisivanje podataka

Kada posjetite ovu stranicu, web-poslužitelj automatski bilježi zapisničke datoteke koje se ne mogu dodijeliti određenoj osobi. Ti podaci uključuju vrstu preglednika i verziju, operativni sustav, URL, IP adresu računala, datum i vrijeme zahtjeva poslužitelja i zahtjev datoteka klijenta (ime datoteke i URL). Ti se podaci prikupljaju samo u svrhu statističke analize podataka. Prijenos trećim stranama, u komercijalne ili nekomercijalne svrhe se ne odvija.

Korištenje osobnih podataka

Osobni podaci bit će prikupljeni ili obrađeni samo ako dobrovoljno dajete takve podatke, npr. u kontekstu zahtjeva. U nedostatku potrebnih razloga u svezi s poslom, uvijek možete opozvati prethodno odobrenje za pohranu osobnih podataka s trenutnim učinkom u pisanom obliku (primjerice, e-maila ili faxa). Vaši podaci neće biti otkriveni trećim stranama, osim ako Zakon nije propisano drugačije.
Informiranje, izmjena i brisanje vaših podataka
U skladu s važećim Zakonom uvijek nas možete pismeno upitati koje osobne podatke smo pohranili o vama nakon kojeg će vam se u što kraćem periodu poslati adekvatni odgovor.

Sigurnost podataka

Osobni podaci koje ste nam osigurali prolaze niz tehničkih i organizacijskih sigurnosnih mjera kako nebi bili dostupni neovlaštenom pristupu od strane trećih osoba. Prilikom slanja vrlo osjetljivih podataka ili informacija, preporučljivo je koristiti poštansku službu, jer potpuna sigurnost podataka nije zajamčena e-poštom.

Napomena o usluzi Google Analytics

Ova web stranica koristi Google Analytics, uslugu web analize koju pruža Google Inc. („Google“). Google Analytics koristi tzv. „Kolačiće“, d. h. Tekstne datoteke koje su pohranjene na vašem računalu i koje vam omogućuju analizu korištenja web stranice. Informacije koje generira kolačić o vašoj upotrebi ove web stranice (uključujući vašu IP adresu) prenose se i pohranjuju na Googleu na poslužiteljima u Sjedinjenim Američkim Državama. Google će koristiti ove informacije kako bi procijenio vašu upotrebu web stranice, sastavljao izvješća o aktivnostima web mjesta za operatore web mjesta i pružio druge usluge povezane s aktivnostima na web stranici i korištenjem interneta. Google također može prenijeti te podatke trećim stranama ako je to propisano zakonom ili ako treće strane obrade ove podatke u ime Googlea. Google ni u kom slučaju neće povezati vašu IP adresu s drugim Googleovim podacima. Možete spriječiti instalaciju kolačića postavljanjem softvera preglednika u skladu s tim, međutim, imajte na umu da u tom slučaju možda nećete moći u potpunosti koristiti sve značajke ove web stranice. Korištenjem ove web stranice, pristajete na obradu podataka o vama od strane Googlea na gore navedene načine i namjene.

Kolačići

Na nekim našim web mjestima koristimo takozvane „kolačiće“ kako bismo olakšali korištenje naših web stranica. To su male tekstualne datoteke koje su izbrisane kod zatvaranja preglednika. Oni su samo pohranjeni za vrijeme trajanja vašeg posjeta našoj web stranici na tvrdom disku, a ovisno o postavkama vašeg programa preglednika. Ovi kolačići ne vraćaju podatke pohranjene na vašem tvrdom disku o vama i ne utječu na vaše računalo ili datoteke. Većina preglednika je postavljena tako da automatski prihvaća kolačiće. Međutim, možete onemogućiti pohranu kolačića ili postaviti preglednik kako bi vas upozorio na slanje kolačića.

Izmjene ove politike privatnosti

Ažurirat ćemo ta pravila kako bismo zaštitili vaše osobne podatke s vremena na vrijeme. Povremeno biste trebali pregledati ove smjernice kako biste bili u tijeku informiranosti o zaštiti vaših podataka i neprestanom poboljšanju sadržaja na našoj web stranici. Ako izvršimo materijalne promjene u prikupljanju, korištenju i / ili otkrivanju osobnih podataka koje ste nam dali, obavijestit ćemo vas putem jasne i vidljive reference na web mjestu korištenjem web stranice.